Bygga lösvirkeshus på Lidingö, i Danderyd & Täby, Stockholm


Har ni gått runt och haft hustankar? I så fall är en av de mest spännande alternativen ett lösvirkeshus där du får mycket utrymme för design och estetik. Vi är en totalentreprenör från Lilla Värtan som byggt hus i över 20 år i områden så som; Hjorthagen, Östermalm, Vasastan, Norra Djurgårdsstaden, Danderyd, Täby, Sollentuna, Stocksund, Hägernäs, Ensta och Ladugårdsgärdet. 

Om ni vill komma i kontakt med våra erfarna projektledare för ett kostnadsfritt Offert-förslag, så är det enklast att slänga iväg ett meddelande i formuläret till höger.

Våra husbyggnationer


  • Totalentreprenad lösvirkeshus
  • Mindre bostadshus (attefallshus)
  • Villa 
  • Radhus

Varför ska man välja lösvirkeshus


Det finns många fördelar att välja ett lösvirkeshus, men framförallt är de valmöjligheterna som följer med när man bygger upp ett hus med bräda för bräda. I jämförelse när man väljer ett färdig-producerat hus så tappar du möjligheten för design. Men när du väljer lösvirkes kan du i nära kontakt med arkitekten välja utformning. Givetvis kräver detta mer engagemang från dig men du kan även välja en trygg byggherre som vi som tar ansvar för helheten och lyssnar på era idéer. 

Ordning och reda med rätt behörigheter 


Vi innehar certifikat och behörighet hos Byggkeramikrådet, Elsäkerhetsverket, Säker Vatten och, självfallet, ID06. Vi använder kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna för långsiktiga hållbara kundlösningar. Vi accepterar inga genvägar och det långsiktiga tänkandet präglar allt vi gör för att tillgodose våra kunders behov. 

Kontakta oss för ett kostnadsfritt Offert-förslag vid nästa husbygge!


Givetvis erbjuder vi våra kunder kostnadsfria offert-förslag vid husbyggen, så hör av er i formuläret! 

Kontakta oss


Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress