Renovering av fönster på Lidingö, i Danderyd & Täby, Stockholm


Är det dags att renovera era fönster? Det kan vara en omfattande process som både kan bli dyr och felaktig. Vi rekommenderar att ni alltid ska vända er till en auktoriserad byggfirma för att undvika missar och fel. Yrkesskicklighet och lyhördhet är honnörsord hos oss. Vi lämnar inget projekt förrän både kund och vi själva är helt nöjd med resultatet.

Vi har renoverat fönster i över 20 år och hjälper er gärna med alla frågor och funderingar. Kontakta oss gärna genom formuläret till höger för ett kostnadsfritt Offert-förslag. 

Våra fönster-tjänster 


  • Totalrenovering av fönster
  • Restaurering av äldre fönster
  • Fönster & fasadrenovering vid K-märkta hus
  • Inglasningar av altaner, trädäck, uterum m.m
  • Dörrbyten & renoveringar
  • Altanbyggnationer

Restaurering av K-märkta fönster 


Vi har många års erfarenhet av att restaurera äldre fönster till bl.a. K-märkta fastigheter och hus i Stockholmsområdet. Detta är något vi uppskattar som arbete och är väldigt stolta över då vi kan bidra till att behålla våra äldre vackra hus i Stockholm.

Verkstad mellan Killinge & Ekholmsnäset på Lidingö


Vi sköter vår restaureringsprocess genom att köra dem till vår snickeriverkstad som vi har på Lidingö. Här kan vi lugn och med ordning renovera era fönster så de kan återfinna deras forna glans. 

Använd ROT-Avdraget vid fönsterbyten


Givetvis kan du som privatkund kan du nyttja ROT-avdraget när du byter ut era fönster på villan eller fastigheten, vilket är en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. 

Om ni har mera frågor kring ROT-avdraget eller andra funderingar kring fönsterbyten, så hör av er i formuläret! 

Kontakta oss


Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress