Stambyten & rörinfodringar på Lidingö, i Danderyd & Täby, Stockholm


Är det dags för ett stambyte? Det är en omfattande och oftast en tråkig affär men någon man måste ta tag i då desto längre du väntar desto mer skador och kostnader kan uppkomma. Vi är en erfaren byggentreprenör som hjälpt ett 50-tal kunder så som BRF:er & fastighetsägare med stambyten eller rörinfodringar i Stockholmsområdet & Lilla Värtan. Bland våra VVS-projekt finner ni oss i bl.a. Hjorthagen, Östermalm, Vasastan, Norra Djurgårdsstaden, Danderyd, Täby, Sollentuna, Stocksund, Hägernäs, Ensta och Ladugårdsgärdet. 

Om ni vill komma i kontakt med våra erfarna VVS-montörer för ett kostnadsfritt Offert-förslag, så är det enklast att slänga iväg ett meddelande i formuläret till höger.

Våra VVS-Tjänster


  • Stambyten
  • Rörinfodring
  • Rörspolning
  • Avloppsrensning
  • Reliningar
  • Rörbyten

Relining eller stambyte?


En fråga vi ofta får är vad ska vi välja? Relning (rörinfodring) eller stambyte? Detta är ett omfattande beslut men det finns fördelar med båda. Generellt brukar vi rekommendera stambyte om ekonomin och tiden finns då ni byter ut de gamla stammarna som oftast behöver bytas ut var 30-50 år. Detta kan ge er en lång livslängd men det tar längre tid och oftast kan boende behöva flytta ut eller använda ute-wc medan renoveringen sker. Men om ni istället väljer en relining återanvänder ni de gamla stammarna och för in rörinfodring som ger er en livslängd på 20 år. Detta går mycket snabbare och ibland kan de gå så fort som ett helg-arbete. 

Övriga VVS-tjänster vi utför


Vi kan givetvis hjälpa er med andra VVS-arbeten så som byten av blandare, element, badrumsrenoveringar eller ombyggnationer av tvättstugor. Vi har bl.a. renoverat badrum i vårt lokala område Lidingö så som; Södergarn, Killinge, Kyrkviken, Trolldalen, Kyttinge, Grönsta, Torsvik, Herserud, Kottla & Molna.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt Offert-förslag för rörbyten


Vi erbjuder våra kunder kostnadsfria offert-förslag vid stambyten eller andra VVS-tjänster, så tveka inte på att slänga iväg ett meddelande i formuläret till höger.

Kontakta oss


Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *