Bostadsanpassningar på Lidingö, i Danderyd & Täby, Stockholm


Är ni en bostadsrättsförening eller fastighetsägare som är i behov av en bostadsanpassning? Vi är en lokal byggfirma från Stockholms Skärgård som specialiserat sig inom att hjälpa personer med funktionsnedsättning genom bostadsanpassningar.  Vi både privata, kommersiella och kommunala kunder och bland våra projekt finner ni oss i bl.a. Hjorthagen, Östermalm, Danderyd, Täby, Sollentuna, Stocksund, Hägernäs, Ensta och Ladugårdsgärdet. 

Om ni vill komma i kontakt med våra erfarna projektledare för ett kostnadsfritt Offert-förslag, så är det enklast att slänga iväg ett meddelande i formuläret till höger.

Våra bostadsanpassningar


  • Ramper till bostadshus, föreningshus etc
  • Rullstollsgarage (Fabriksproducerade eller specialanpassade)
  • Smarta kök (Bl.a höj och sänkbara)
  • Badrum med duschkabin, funktionell WC och blandare
  • Installation av larm och signal
  • Smådetaljer & finsnickeri (lister, dörrhandtag, köksluckor etc)
  • Rullstolslyft till trappa (till både större och mindre hus)

Trevlig bemötande och yrkesskicklig personal


Vårt motto har alltid varit högsta service, trevligt bemötande och professionell personal. Detta ger våra kunder trygghet när vi kommer förbi och hjälper dem att förbättra deras vardagsliv. Vi ser det som en rättighet att alla ska känna sig bekväma så som på kontoret eller i hemmet. Vi lämnar inget projekt förrän både kund och vi själva är helt nöjd med resultatet.

Verkstad på Lidingö


Vi utför gärna projekt lokalt och har hjälpt kunder i Lidingö så som Södergarn, Killinge, Kyrkviken, Trolldalen, Kyttinge, Grönsta, Torsvik, Herserud, Kottla & Molna.

Använd bostadsbidraget vid renovering


Inte alla känner till bostadsbidraget, men det är ett bidrag där kommunen beviljar avdrag för personer med speciella behov. Det som gäller är att du är i fastigheten för ett permanent bruk (antingen bostadsrätts eller om det är en hyresrätt). Vi hjälper dig gärna med ansökan och ser till att allt går rätt till. 

Om ni har mera frågor kring bostadsavdraget eller andra funderingar, så hör av er i formuläret! 

Kontakta oss


Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *