Bygga attefallshus på Lidingö, i Danderyd & Täby, Stockholm


Behöver ni extra boutrymme? I så fall rekommenderar vi att fundera kring en av de mest nya populära bostadsalternativen vilket är en attefallshus. Vi är en komplett byggfirma byggt hus över hela Lilla Värtan, södra Uppland samt Stockholms län så som Hjorthagen, Östermalm, Vasastan, Norra Djurgårdsstaden, Danderyd, Täby, Sollentuna, Stocksund, Hägernäs, Ensta och Ladugårdsgärdet. 

Om ni vill komma i kontakt med våra erfarna projektledare för ett kostnadsfritt Offert-förslag, så är det enklast att slänga iväg ett meddelande i formuläret till höger.

Attefallshus kan användas för många olika ändamål


Vi rekommenderar att ert framtida attefallshus kan användas som bland annat

  • Attefallshus som används för permanent boende
  • Attefallshus som förråd
  • Attefallsgarage
  • Lyxigt utehus
  • Ute-bastu
  • Båthus till sommarstället
  • Växthus eller vinterträdgård

Varför ska man bygga ett attefallshus? 


Attefallshus har många fördelar och framförallt då du kan bygga den utan bygglov så kan du kringå många lagar och risker. Men det kan även användas för oändliga möjligheter och endast din fantasi stoppar det. Ni kan ha det som en lyxig bastu eller som en permanent bostad. 

Vi hjälper dig från grunden


Vi erbjuder både skräddarsydda lösningar där du kan sitta tillsammans med våra projektledare där vi ritar upp huset exakt som du vill ha eller färdigmonterade attefallshus som ni kan välja ut. Självfallet följer alla våra byggnationer de bostadsregler som krävs. 

Bygg bostad utan bolov


Det finns väldigt få regler när det kommer till attefallshus, men vi rekommenderar er att att alltid undvika att bygga huset mer än 6 meter från din granne då det är den enda dokumenterade problemet som vi upptäckt. Annars är det bara att sätta igång konstruktionen!

Om ni har mera frågor kring attefallshus eller andra funderingar, så hör av er i formuläret! 

Kontakta oss


Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress