Lediga jobb som takläggare/tätskiktsmontör på Lidingö i Stockholm


Letar du jobb som takläggare med erfarenhet av tätskikt i Stockholmsområdet? Vi är en takfirma från Lidingö som utför alla vanligt förekommande takarbeten så som plåttak, tegelpannor & tätskikt i Stockholm och Lilla Värtans-området.

Vi söker 1 takläggare som har tidigare arbetat med tätskikt och andra material som är skyddande mot fukt. Sök gärna jobbet i formuläret till höger genom att lämna ert CV/personliga brev eller era uppgifter. 

Vi letar efter 


  • Framförallt söker vi en takläggare som är utbildad inom Säkra höjder, takläggning och som tätskiktsmontör. Men om du saknar erfarenhet men kan takläggning kan vi lära dig. 
  • Du är positiv och håller humöret uppe på jobbet.
  • Du vill lära dig och är hungrig för nya möjligheter.
  • Du gillar att arbeta på höga höjder.
  • Du har B-körkort.

Vad du kommer arbeta med 


Vi arbetar framförallt med olika husprojekt i Stockholms Skärgård. Både nyproduktion och ombyggnationer, så du kommer framförallt arbeta vid renoveringar där fuktskador uppstått eller det ska förebyggas. 

Verkstad i Lilla Värtan


Vi har sin firma lokaliserad på Lidingö och arbetar helst i lokalområdet Lilla Värtan så som; Södergarn, Killinge, Kyrkviken, Trolldalen, Kyttinge, Grönsta, Torsvik, Herserud, Kottla & Molna. Vi ser därför helst att du kan dessa områden väl. 

Vi söker löpande – Skicka CV idag!


Då vi ständigt är växande anställer vi löpande nya anställda, så tveka inte på att skicka iväg era uppgifter. Det är inget förbipasserande datum på arbetet. 

Sök tjänsten här


CV eller personligt brev

Personligt brev eller övrigt