Plattläggning & Lägga marksten på Lidingö Östermalm i Stockholm


Vi är en markentrepenör som utför professionell stenläggning i bland annat Bromma, Hässelby, Stockholm, Täby och andra orter i Stockholmsområdet. Vi hjälper till vid trädgårdsanläggning för villa- och sommarstugetomter såväl som i större sammanhang såsom åt bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

Skräddarsydda lösningar för plattläggning


Vi kan ge dig plattläggning med individuell utformning. En trädgård som är i dåligt skick sänker intrycket och värdet på fastigheten. Våra skickliga stensättare ordnar plattläggning för terrasser, rabatter, murar och uteplatser. Varför inte anlägga till exempel en damm med omkringliggande stenarrangemang? Eller odlingsbäddar som är upphöjda för att det ska vara enklare att jobba med dem?

Vi piffar upp trädgårdar på Södermalm och Liljeholmen


Eftersom vi har ett arbetslag med bred kompetens, egen maskinpark med mera så kan vi alltid erbjuda totalentreprenad för att skapa en tomtmiljö precis som du vill ha den. Anlita ett kompetent och skickligt bolag för trädgårdsanläggningen och plattläggningen så sparar du pengar.

Begär ut din kostnadsfria offert för plattläggning i Stockholm


Har du önskemål om att piffa upp entrén till din villa med plattläggning? Vill din BRF kanske skapa en mer trivsam gemensamhetsyta i form av en plattbelagd uteplats? Kontakta oss så får du veta vad projektet skulle kosta. Välkommen!

Kontakta oss


Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress