Dräneringar av krypgrunder på Lidingö, i Danderyd & Täby, Stockholm


Misstänker ni att det är dags för en dränering? Vanliga varningstecken som otränade ögat kan se är bland annat fuktfläckar på källarväggen eller flagnade färg. Vi är en erfaren mark- & byggfirma från Lidingö som har lång erfarenhet av dräneringar till fastighetsägare, kommuner och företag i Stockholmsregionen. Bland våra projekt finner ni oss i bl.a. Hjorthagen, Östermalm, Vasastan, Norra Djurgårdsstaden, Danderyd, Täby, Sollentuna, Stocksund, Hägernäs, Ensta och Ladugårdsgärdet. 

Om ni vill komma i kontakt med våra erfarna projektledare för ett kostnadsfritt Offert-förslag, så är det enklast att slänga iväg ett meddelande i formuläret till höger.

Våra dränering-tjänster


  • Dränering vid krypgrunder och i närheten av vägar
  • Dikning vid skogsområden
  • Schaktning & avvattning

Hur går det till?


Vi har utvecklat en arbetsmetod inom dränering för ha en sådan effektiv arbetsplats som möjlig. Om det finns möjlighet och fuktskadan inte är för stor brukar vi rekommendera att planera in dräneringen under hösten då marken fortfarande är torr nog men ni slipper få trädgården förstörd. När vi sätter igång gräver vi ut ett dike runt krypgrunden och installerar rör som leder bort vatten eller fukt. 

Förebygg grunden genom att fuktskydda fasaden


En av våra vanligaste rekommendationer är att efter dräneringen även förebygga framtida fuktskador genom att fuktskydda fasaden. Detta görs genom att isolera källarväggen inifrån med dränerade skivor. Vi hjälper er gärna med denna process och gör detta samtidigt som dräneringen sker. 

Har ni frågor eller funderingar? Kontakta oss för ett kostnadsfritt Offert-förslag!


Om ni har mera frågor kring dräneringar eller andra funderingar, så hör av er i formuläret. Vi erbjuder alltid kostnadsfria offert-förfrågningar!

Kontakta oss


Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *