Bygga altan på Lidingö, i Danderyd & Täby, Stockholm


Ska ni renovera altanen? Vi är en erfaren byggfirma från Lilla Värtan som utför alla vanligt förekommande byggarbeten & inglasningar av utomhuskonstruktioner så som altanbyggen eller vinterträdgårdar. Vi hjälper våra kunder i Lilla Värtan som är en inre fjärd i södra Uppland samt runt-om Stockholms län så som Hjorthagen, Östermalm, Vasastan, Norra Djurgårdsstaden, Danderyd, Täby, Sollentuna, Stocksund, Hägernäs, Ensta och Ladugårdsgärdet. 

Om ni vill komma i kontakt med våra erfarna projektledare för ett kostnadsfritt Offert-förslag, så är det enklast att slänga iväg ett meddelande i formuläret till höger.

Våra utomhuskonstruktioner


  • Nybygge altan
  • Renovering & lackning av äldre altan
  • Byggnation av soldäck, terass m.m.
  • Installation & gjutning av pool
  • Inglasningar av vinterträdgårdar, uterum m.m.
  • Golvbyggen & stensättning
  • Asfaltering, gjutning & grusning
  • Trädgårdsarbeten

Vi tar hand om helheten


Vi är en totalentreprenad och åtar oss gärna projekt där vi tar hand om helheten. Detta betyder att vi renoverar er altan, samordnar och håller koll på alla hantverkare som projektledare under hela arbetets gång. 

Ska ni glasa in balkongen eller terassen?


Vi rekommenderar alla våra kunder att de ska glasa in deras altan eller balkong då de kan nyttja alla säsonger och förlänga mysiga vinter- eller sommarkvällar. Inlgasningar även funktionellt då det ger skydd mot vind och mot sol om man väljer rätt glas. Vi arbetar både med fullhöjdsinglasningar och med inglasningar där fönstret är gjutet. 

Glöm inte ROT-avdraget vid renovering av altanen


Vi rekommenderar alla våra kunder att nyttja det så kallade ROT-avdraget som är en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Detta inkluderar givetvis vid tillbyggnader av altaner eller uterum om den ligger på er tomt. 

Om ni har mera frågor kring ROT-avdraget eller andra funderingar, så hör av er i formuläret! 

Kontakta oss


Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress