Lediga jobb som snickare på Lidingö i Stockholm


Är du en snickare som letar jobb i Stockholmsområdet? Vi är en byggfirma från Lidingö som utför alla vanligt förekommande arbeten inom nybyggnation, renoveringar och tillbyggnader i Stockholm och Lilla Värtans-området.

Vi söker 2-3 snickare som gärna har en allsidigt intresse för byggnadsbranschen och som öppna för olika inriktningar. Sök gärna jobbet i formuläret till höger genom att lämna ert CV/personliga brev eller era uppgifter. 

Vem vi söker


  • Företaget letar efter mångsidiga hantverkare som gärna har erfarenhet eller hungern för att lära sig flera olika arbeten. Därför anställer vi gärna en snickare som tycker det är kul med både takläggning och måleri. 
  • Du är en trevlig och social person som kan arbeta väl i grupp. 
  • Du innehar utbildning eller motsvarade arbetserfarenhet som snickare eller byggare.
  • Du är bra på ritningsläsning då vi bygger många hus.
  • Du har B-körkort.

Dina arbetsuppgifter


Vi åtar oss totalentreprenader så som husbyggen, badrumsrenoveringar eller takombyggnationer. Dina arbetsuppgifter kommer framförallt vara vid byggnationer av lösvirkeshus eller stommar men du kommer även samarbeta med våra målare eller rörmokare vid deras renoveringar. 

Vilka är vi?


Vi är ett företag som skapades av ett gäng hantverkare som hade arbetat tillsammans och valde att starta en firma. Vi arbetar gärna med olika uppdrag och försöker alltid testa nya arbetsmetoder eller uppdrag. 

Vi letar alltid efter nya anställda


Då vi ständigt är växande anställer vi löpande nya anställda, så tveka inte på att skicka iväg era uppgifter. Det är inget förbipasserande datum på arbetet. 

Sök jobbet här – Vi anställer löpande!


CV eller personligt brev

Personligt brev eller övrigt