Badrumsrenoveringar på Lidingö, i Danderyd & Täby, Stockholm


Ska ni renovera badrummet? I så fall vill ni hitta en trygg och erfaren byggherre som kan hjälpa er med era önskemål och behov. Vi är en komplett VVS-firma från Lilla Värtan som utför alla vanligt förekommande ombyggnader och tillbyggnader inom badrumsrenoveringar i Stockholmsregionen. Bland våra projekt finner ni oss i bl.a. Hjorthagen, Östermalm, Vasastan, Norra Djurgårdsstaden, Danderyd, Täby, Sollentuna, Stocksund, Hägernäs, Ensta och Ladugårdsgärdet. 

Om ni vill komma i kontakt med våra erfarna projektledare för ett kostnadsfritt Offert-förslag, så är det enklast att slänga iväg ett meddelande i formuläret till höger.

Våra badrums-tjänster


  • Nyproduktion badrum till fastighetshus & villor.
  • Renovering & tillbyggnad av befintliga badrum.
  • Plattsättning så som; kakel, klinker, natursten, mosaik & glasplattor.
  • Byten av blandare (vi installerar både vanliga och mer unika varianter).
  • Byggnation av duschväggar.
  • Installation av golvvärme (med smart KNX lösning med anslutning till smart phone).
  • Avloppsrensningar & stamspolningar.
  • Stambyten, relningar & rörinfodringar.

Våtrum där vi tar hand om helheten


Vi ser sig själva som en totalentreprenör och åtar sig gärna badrumsprojekt där vi kan ta hand om helheten. Detta betyder att ni har en kontaktperson under hela arbetets gång och ni endast har hantverkare på plats som vi anställt. Yrkesskicklighet och lyhördhet är honnörsord hos oss. Vi lämnar inget projekt förrän både kund och vi själva är helt nöjd med resultatet.

Renoverat badrum över hela Lilla Värtan & Skärgården


Vi är en lokal hantverkare och arbetar gärna i våra hemmatrakter som är Lilla Värtan och Stockholms Skärgård. Exempelvis om ni vill se några av referenser och få egna idéer har vi renoverat badrum i områden så som :Södergarn, Killinge, Kyrkviken, Trolldalen, Kyttinge, Grönsta, Torsvik, Herserud, Kottla & Molna.

Kontakta vår VVS-firma för ett kostnadsfritt Offert-förslag vid nästa badrumsbygge


Om ni har mera frågor kring badrum eller andra funderingar, så hör av er i formuläret till höger. Vi erbjuder alltid kostnadsfria offert-förslag.

Kontakta oss


Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *