Byggfirma på Lidingö i Stockholm


Vi är en komplett byggfirma som utför alla vanligt förekommande arbeten inom nybyggnation, renoveringar och tillbyggnader i Stockholm. Vi hjälper fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, kommersiella och kommunala företag samt privatpersoner i Stockholm & Skärgården. Bland våra projekt finner ni oss i bl.a. Hjorthagen, Östermalm, Vasastan, Norra Djurgårdsstaden, Danderyd, Täby, Sollentuna, Stocksund, Hägernäs, Ensta och Ladugårdsgärdet. 

Om ni vill komma i kontakt med våra erfarna projektledare för ett kostnadsfritt Offert-förslag, så är det enklast att slänga iväg ett meddelande i formuläret till höger.

Tjänster

 1. Bostadsanpassningar
 2. Bygga altan
 3. Bygga attefallshus
 4. Bygga balkong
 5. Bygga garage
 6. Bygga lösvirkeshus
 7. Fasadrenoveringar
 8. Golvavjämning
 9. Golvrenovering
 10. Köksmontering
 11. Kontorsrenoveringar
 12. Renovera taket
 13. Dränering
 14. Målning
 15. Fönsterbyten
 16. Stambyten & rörinfodring
 17. Renovera badrummet
 18. Plattläggning & Lägga marksten

Trevlig bemötande och yrkesskicklig personal


Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder samt via rekommendation. Vi utför helhetsåtaganden som totalentreprenör till mindre renoveringar. Yrkesskicklighet och lyhördhet är honnörsord hos oss. Vi lämnar inget projekt förrän både kund och vi själva är helt nöjd med resultatet.

Restauranger och kommersiella lokaler


Vi åtar oss Totalentreprenad inom professionella kök och restauranger. Som generalentreprenör samordnar och håller vi kontakten med elektriker, vvs montörer, ventilation m.m. Vi accepterar inga genvägar och det långsiktiga tänkandet präglar allt vi gör för att tillgodose våra kunders behov. 

Ordning och reda med rätt behörigheter 


Vi innehar certifikat och behörighet hos Byggkeramikrådet, Elsäkerhetsverket, Säker Vatten och, självfallet, ID06. Vi använder kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna för långsiktiga hållbara kundlösningar. Företaget innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar hos Folksam, god ekonomi samt F-Skattsedel.

Använd ROT-Avdraget


Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. 

Om ni har mera frågor kring ROT-avdraget eller andra funderingar, så hör av er i formuläret! 

Kontakta oss


Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress